Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

Избери по

Цена

1лв. - 100лв.

Възраст

Dora BHT05

Гномлин 60602

Топка LOL 9713

Snuggiez 8225

Fingerlings

Sequin Surprise 20622

Aurora Fabbies 60627

Cleo&Cuquin FXN12

Cleo&Cuquin FVR90

Enchantimals GFW02

Uglydolls E4518

Uglydolls E4517

Tolkibot 88535

Star Wars C1503

Star Wars FJF01

Puzzle Smiley 6060

Jaggets 14035

Грозничета с клипс 7208

Polly Pocket FTP67

Строит. камиони Tonka 8039

101 далматинци GBM37

Tonka tinys 59004

Care bears 546081

Play-doh E2124

Shimmer & Shine DTK56

Воден пистолет 107273

Vampirina 2260

Star Wars Е5034

Паркът на чудесата 17803

Mutant Busters 13770 2

Tonka 512961

Adventure Force 1416711

Плюшена играчка SLP 2 1000

Shimmer and Shine FPV96

Robocar Poli 83259

Количка със сменящи се колела 46820

Чаша

кола трансформарс

кукли

Тролчетата: Кукла с аксесоари

Кити

AVENGERS ФИГУРА

Плод и зеленчук

Конструктор барби

СВИРЕЩА ИГРАЧКА

МИНИ ТРОЛ

космонавт

трансформарс

power rengers

TOP WING

летящи колела

samoleti

Rev and Roll.

Плюшено чудовище

Музикално тролче

Хари Потър

Светещо извънземно в тъмното

mercedes

44 котки

Руби с приятел

Нови продукти

Продукти

Hairdorables - Кукла с променящ се кичур

С 9 стилизиращи аксесоара персонализирайте куклата си по свой уникален начин. Потопете мини сешоара в ледено студена вода и разкрийте цветната коса на Hairdorables! Включва: • 1 x Диадема за глава • 1 х лента за глава • 1 x Инструмент за конска опашка • 1 х Четка • 1 х Машина за кифли • 1 х сешоар • 1 х Ластици за коса • 1 х Обувки • 1 x Стойка за кукли • 1 x Списък на колекционери • 1 х Стикер • 1 x Кукла в облекло • 1 х Калъф Носете новата си кукла, където и да отидете с фантастичния калъф за носене. С 15 нови стила кукли, защо не ги съберете всички.
Цена:29.99лв.

Marvel: Метални фигури 5 бр.

Комплект от 5 фигурки
Цена:17.99лв.
Брой:

Marvel: Метални фигури 5 бр.

Комплект от 5 фигурки
Цена:17.99лв.
Брой:

Интерактивен робот

Има 3 възможни опции за игра: 1. Игра на късмета: основното правило е да избягвате тъжното лице на Жокера, в противен случай играчът ще бъде напръскан с вода. Само 3 кръга. 2. Игра на паметта: основното нещо в тази игра е да запомните лицето, което Жокерът ще покаже, и да го намерите сред другите, предложени от робота. Ако играчът избере неправилно, той ще бъде напръскан с вода. 3. Тест: позволява ви да запишете 5 въпроса и да персонализирате отговора си. Тогава всичко е просто - трябва да дадеш правилния отговор, иначе... ще те напръскат с вода.
Цена:24.99лв.

Mонопол: ETERNALS - Без превод на Български език

В тази игра MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION играчите пътуват през игралната дъска, за да защитят възможно най-много имоти. Колкото повече осигуряват, толкова по-голяма рента могат да съберат от другите вечни под формата на космически енергийни единици. Играчите могат да изберат един от 10 жетона Monopoly Eternal, всеки с уникална способност за супер герой, която може да промени хода на играта. Играчът, който има последните единици космическа енергия, когато всички останали са изчерпани, печели!
Цена:54.99лв.
Брой:

Игра: Познай кой е?

Игра за познаване - кой от 18-те знака избра вашият противник? Опитайте се да разберете, за да спечелите. Човекът ви носи ли шапка? Жена ли е вашият човек? Тогава трябва да е Ванда! В тази игра, вие се опитвате да разберете кой човек е избрал другият играч измежду 18-те знака. Редувайте се, за да задавате умни да-не въпроси, за да стесните списъка с възможни опции кой може да бъде човекът. Ако можете да изключите даден човек, обърнете съответното изображение, така че да виждате само потенциалните отговори. Ако познаете правилния човек, можете да преместите показалеца за резултат още една позиция. Първият играч, който се досети правилно 7 пъти, е победителят. Забавна игра с познаване. Забавление за цялото семейство!
Цена:29.99лв.
Брой:

Игра: HAKUNA MATATA

Биволът върви - могат ли сурикатите да се задържат на хълма си или падате? Напредък на играта - За да получите по-добър преглед, един любопитен земен човек се изкачва по хълма след друг Препятствия - Хълмът се движи през бивола. Изисква се усещане с върха на пръста, тъй като прекаленото завъртане позволява на фигурите да паднат Цел на играта - Който първи постави всичките си фигури на хълма, е победител. Играта е подходяща и като индивидуално занимание
Цена:34.99лв.
Брой:

Игра: PEPA PIG

Състезавайте се заедно с Peppa и George за победа в тази забавна игра за скачане на локви! В играта Peppa Pig Muddy Puddle Champion, създадена за деца на 3 и повече години, играчите се състезават да съпоставят цвета на ботушите на избрания от тях герой с този, показан на игровия модул. Бъдете бързи, съберете възможно най-много точки и спечелете! Малчуганите ще могат да играят или като Peppa Pig, или като брат й George, като същевременно се упражняват в разпознаването на цветовете, стъпвайки върху цветните фигурки на локви. Тази игра Peppa Pig предлага режим на игра за 2 играчи или само за един играч. Играта изисква сглобяване от възрастен. Играта изисква 3 батерии AAA, които не са включени.
Цена:39.99лв.
Брой:

Peppa Pig: Конструктор къща

Големият комплект за игра BIG-Bloxx Peppa Pig Playhouse се състои от 76 части. Съдържа 3-етажна къща, пързалка, люлка, люлка, маса и столове, различни дървета и цветя и фигурките за игра Пепа и Джордж. Блокчетата са подходящи за деца от 18 месеца до 5 години и са съвместими с добре познати фигури за игра. Висококачествената пластмаса ги прави лесни за почистване.
Цена:74.99лв.
Брой:

Peppa pig: Конструктор кемпер

Комплект блокчета Peppa Pig Camper, състоящ се от 52 и две фигурки, ще достави много забавление на деца на възраст от 18 месеца до 5 години. Цветни, детайлни части и популярни теми за приключения и къмпинг осигуряват висока стойност за забавление.
Цена:59.99лв.
Брой:

Peppa pig : Конструктор

Комплект превозни средства Peppa Pig с Peppa, Kelly Rabbit, daddy Pig и grandpa Pig. Подходящо за деца от 18 месеца до 5 години.
Цена:24.99лв.
Брой:

Конструктор Барби- фермерски пазар

Комплектът за построяване се предлага с 3 микрокукли Барби, 4 животни, 80 строителни тухли, включително специални части и аксесоари, и 3 основни плочи във формата на сърце, върху които да надграждате Включва 6 модни аксесоара за персонализиране Играйте, докато изграждате градината, къщата за зайчета и щанда за зеленчуци, които включват аксесоари за ролева игра като зеленчуци, касов апарат и други Тухличките се комбинират с всички строителни играчки MEGA Barbie и са съвместими с други марки Идеална за възраст над 4 години, тази строителна играчка предоставя изживявания за изграждане и игра и разказване на истории за развиване на креативност и умения за решаване на проблеми.
Цена:27.99лв.
Брой:
Страница 1 от 2
«1 2»